Recent importeerde ik voor een klant deze bloedstollend mooie Maserati Quattroporte met slechts 34 duizend kilometer uit Italië via Duitsland. Uitgevoerd in de meest chique ‘Blu Oceano’ exterieurkleur met crème lederen interieur, volledige dealer-historie en nagenoeg nieuw verkerende staat.
 
Bent u eenmaal weer een beetje bijgekomen van al deze luxe en voortreffelijke styling, wordt het tijd om de 400 Italiaanse paarden aan te spreken… Het machtige maar toch gedistingeerde geluid van de dikke (van moeder Ferrari) V8 bezorgt iedere liefhebber terstond kippenvel. Rustig en normaal rijdend is er niets aan de hand, maar echt gas gevend voel en hoor je wat ze met Italiaanse emotie bedoelen. Dat is niet uit te leggen, dat moet u ervaren. Motorgeluid kun je het niet noemen, het is gewoon net een orkest wat de mooiste muziek maakt.
 
Na en uitgebreide inventarisatie van de wensen en behoeften, het inwinnen van advies bij Maserati-specialisten en een zoektocht in Europa viel ons oog op deze schitterende versie. Ondanks het grote aanbod van Quattroporte’s is het essentieel om kritisch te zijn op de juiste versnellingsbak, motorisering en historie. Dit exemplaar verbleef tot voor kort bij de Italiaanse en tevens eerste eigenaar. Dit was een oudere heer die zeer zuinig was op de auto en ook niet dagelijks heeft gebruikt. Hieraan is ook de onberispelijke staat van lak en interieur en natuurlijk de zeer lage kilometerstand te wijten. Het was een heer met smaak, dat moge duidelijk zijn.
 
Vóór de aankoop heb ik alle mogelijke vragen telefonisch aan de aanbieder, een Duitse Maserati-specialist, gesteld en hebben we een bezichtiging/proefrit met de klant gedaan. De auto bleek volledig te voldoen aan de verwachting en als autobedrijf zijnde krijg ik vrijwel altijd een vooraf besproken ‘handels’-korting. Na een professionele check en beurt door de erkende Maserati-dealer zijn we deze auto twee weken later op gaan halen en heb ik de klant in het verdere aankoopproces volledig ontzorgt.
 
Wilt u graag ook de mogelijkheden voor import van een nieuwe of gebruikte auto bespreken? Contact me vrijblijvend via 0623707569 of ruben@rubzautomotive.nl, 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *