AGM VX50 Snorscooter - Special Matt Edition

"Deze trendy AGM-scooter met klassiek en gracieus voorkomen maakt hem tot echte blikvanger."

 Vraagprijs: € 1.300,-

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!

X

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Graag komen wij met u in contact om al uw vragen en/of opmerkingen te beantwoorden. Wij zijn 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 bereikbaar.

X

Bel terug

Wanneer u onderstaande gegevens invult nemen wij binnen 60 minuten telefonisch contact op.
  Enter Captcha Here :

  Basisgegevens

  Datum deel 1 7 maart 2013
  Kilometerstand 3.333 km [volledig NAP geverifieerd]
  Lakkleur Titanium Matt
  Zadelkleur KCSW - Zwart zadel
  BTW/Marge BTW niet verrekenbaar voor ondernemers
  Brandstof Benzine

   

  Motorisering 49cc luchtgekoelde 4-takt
  Topsnelheid Officieel 25km/h, met CDI 45km/h
  Startmogelijkheden Elektrisch en kickstart
  Kenteken DJG-99-T
  Aantal eigenaren 2 particulieren

  Fotoreportage

  Historie

  Deze trendy scooter met klassiek en gracieus voorkomen maakt hem tot echte blikvanger. Deze AGM is van allerlei gewenste luxe voorzien... denk aan opties als een getint windscherm, hoogglans spiegel, boordcomputer, origineel AGM-slot (AXE-gecertificeerd), getint achterlicht, hoogglans 10 inch velgen, matte lakkleur en bovendien een op afstand bedienbare CDI. Deze optie zorgt ervoor dat de scooter na het starten standaard 25 km/h rijdt, maar na slechts één druk op de knop 45 a 50km/h gaat. De originele CDI wordt er gewoon bij geleverd.

  Voor wat betreft de historie; de snorscooter is in april 2017 voor ruim €1.900,- rijklaar gekocht bij Gerard Mulder te Groningen. Sindsdien is er enkel met zonnig weer op gereden, verder staat de VX50 altijd binnen onder een hoes. Er is één beurt uitgevoerd bij 2.900km in juni 2018; u hoeft dus geen rekening te houden met onderhoudskosten.

  De AGM wordt schoon afgeleverd met twee sleutels, een onderhoudsboekje, het originele slot en CDI. Er is altijd erg netjes met de scooter omgegaan, gelet op de optische staat. Het enige duidelijke 'schade' zit op het voorste spatbord; er is niets afgebroken, het is enkel optisch zichtbaar. Qua kwaliteit is dit alles mijn inziens redelijk vergelijkbaar met Vespa. Kom gerust eens kijken en ervaar de uitstekende rij-eigenschappen, stoere looks en nette staat.

  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op via nr. 0623707569 of ruben@rubzautomotive.nl. Bezichtigen en/of proefrijden is mogelijk in Rolde of Emmen.