Over ons

Share your passion

Vanaf mijn vroege jeugd was ik gefascineerd door auto’s. Dagen kon ik me vermaken met mijn eigen premium ‘collectie’.

Het was dan ook niet gek dat er geen verjaardag of ander feestje voorbij kon gaan waarbij er geen nieuwe auto aan werd toegevoegd. Inhoudelijk wilde ik er ook alles van weten. Ik las alles wat los en vastzit. Bladen als Autoweek bestudeerde ik van begin tot het einde.

Toen mijn vader in 2006 een jonge BMW Z4 kocht, was ik als 13 jarige niet meer te houden.

Wat maakte de 3 liter een geweldig geluid en wat had die auto toch een super mooie belijning. Ik wist het toen zeker. Ik wil werken in de autobranche.

Tijdens en na het behalen van mijn Bachelor Commerciële Economie ben ik vakkennis op gaan doen bij verschillende automerken. Op mijn 23e was ik er klaar voor en kwam mijn droom van zelfstandig ondernemerschap uit.

Nog elke dag vind ik het fantastisch om bezig te zijn met mijn passie. Het ondersteunen bij een aan- of verkoop van mooie auto’s vind ik het mooiste wat er is.

What’s in a name

We krijgen wel eens de vraag waar de naam Rubz vandaan kom; dat leg ik graag aan u uit. De eerste 3 letters komen voort uit mijn naam Ruben en de letter Z is natuurlijk afkomstig van de BMW Z4, waarmee de passie initieel begonnen is.

Ook staat de Z4 voor de Z-generatie. Deze generatie, geboren na 1997, en is online georiënteerd en houdt van directe communicatiekanalen.

Daar spelen we graag op in met een goed online platform en korte communicatielijnen via Whatsapp.

Welcome to my crib

Rubz is in 2017 gestart vanuit de Saksische boerderij van mijn ouders in Weerdinge. En wat vonden mensen het leuk om op deze a- typische locatie een auto te (ver)kopen.

In het eerste jaar groeiden we echter zo hard dat een verhuizing noodzakelijk werd. In een oude Assense graanfabriek vonden we een tijdelijke locatie.

Toen er in Emmen een geschikte locatie met loods en kantoorunit vrij kwam, aarzelden we geen moment en hebben we deze locatie meteen betrokken. Maar Rubz bleef groeien en de limiet in ruimte werd na 1,5 jaar ook weer bereikt.

Gelukkig bood ons netwerk een fantastisch alternatief in Staphorst met 1.300m2 vol autoplezier, mooi centraal gelegen, voorzien van prachtige kantoorunits.

Kortom een supergave plek om mensen te ontvangen en ruimte te geven aan onze mooie collectie. Sinds 1 april 2022 zijn we gevestigd op Hoefsmid 6a en ben je van harte welkom!

Onze dienstverlening

Verkoopbemiddeling

Met een creatieve shoot van 80 foto's op een statige locatie, pakkende verkooptekst en publicatie op 30 autoverkoopwebsites zorgen we dat uw huidige auto binnen afzienbare tijd wordt verkocht. Naar wens verzorgen wij de bezichtiging(en), stalling en aflevering op locatie.

Aankoopbemiddeling

Door gedetailleerd zoeken op alle kanalen (bv. ook zakelijke veilingen), aankooprisico's weg nemen met professionele apparatuur/kennis en scherp onderhandelen bespaart u al gauw duizenden euro's en vinden we uw ideale auto.

Import

We verzorgen eigenlijk alles omtrent import, van zoektocht tot BPM-taxatie. In tegenstelling tot concollega's gaan wij de auto in het buitenland áltijd zelf bekijken, op de brug inspecteren en ophalen, mag u (naar wens) mee en zijn we transparant over bv. de overnameprijs.

Our Team

Wij staan voor je klaar

Ruben Linders

Sales / Advies / Relatiebeheer

Rik Poppema

Fotograaf

Ruud Linders

Administratie

Henk Schilstra

Chauffeur

Piet Bergsma

Chauffeur

Noud Linders

Opvolger / stagiair