Welkom!

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze activiteiten. RubzAutomotive.nl is meer dan een 'ouderwets' autobedrijf. Wij delen de passie van onze klanten voor sportieve automerken, zijn uitermate flexibel en staan altijd klaar om onafhankelijk te adviseren en assisteren in de zoektocht naar hun volgende droomauto. Juist ook wanneer deze niet in onze collectie wordt aangeboden.

Mijn naam is Ruben Linders, 28 lentes jong en autofanaat in hart en nieren. Van kinds af aan mijn grote passie, favoriet tijdsverdrijf en lievelingshobby. Op mijn 14e begon mijn carrière in de autobranche bij een lokale Opel-dealer, waarna ik tijdens mijn Bachelor of Commerce bij enkele autobedrijven, merkdealers en importeurs heb gewerkt en/of stage gelopen. Na het afronden van die studie verkocht ik twee jaar Volvo's bij Broekhuis in Groningen. De ambitie om te gaan ondernemen werd vergroot door een inspirerende rondreis door USA. Daar sprak ik veel professionals en trendwatchers, wat de basis vormde voor dit vooruitstrevende concept.

In januari 2017 startte ik dit bedrijf vanuit de Saksische boerderij 'Onder den Linden' te Emmen. Al snel werd deze locatie te klein, werd het team uitgebreid en vormde een kantoorlocatie in Assen onze flexibele werkplek. Om optimale klantbeleving te (blijven) bieden werden alle bezichtigingen in Emmen of op locatie verzorgd. Vanaf januari 2020 waren we gevestigd in Emmen, in een loods van 400m2. Bewust geen zichtlocatie of dure showroom om het online karakter te waarborgen en scherpe prijzen te hanteren. Vanaf 1 april 2022 zijn we verhuisd naar Staphorst, waar we met ruim 1.600m2 boven-oppervlak en drie kantoren ruimschoots de ruimte hebben om door te groeien. Op dit moment verkopen wij jaarlijks ruim 300 auto's in het hogere segment, met focus op BMW en Porsche.

IMG_1724
Porsche's
IMG_1725
E89 BMW Z4's
E85 BMW Z4's
Kantoor 2

De belangrijkste kernwaarde is om eerlijk en transparant aan- en verkoopadvies te geven. We werken vaak op basis van een vast percentage of uren en ontzorgen u van A tot Z. Met een professioneel netwerk van bv. een poetser, Financial- en Operational Lease-aanbieder, garantie-leverancier, taxateur en gespecialiseerde monteurs kunnen we u altijd van dienst zijn.

Team

IMG_6865

Ruben Linders
Founder l Sales

Profielfoto Lorenzo 1

Lorenzo Dolphijn
IT

Rik Poppema

Rik Poppema
Photographer

RubzAutomotive.nl ontzorgt u op dezelfde manieren:

  • Verkoopbemiddeling. Met een creatieve shoot van 80 foto's op een statige locatie, pakkende verkooptekst en publicatie op 30 autoverkoopwebsites zorgen we dat uw huidige auto binnen afzienbare tijd wordt verkocht. Naar wens verzorgen wij de bezichtiging(en), stalling en aflevering op locatie.
  • Aankoopbemiddeling. Door gedetailleerd zoeken op alle kanalen (bv. ook zakelijke veilingen), aankooprisico's weg nemen met professionele apparatuur/kennis en scherp onderhandelen bespaart u al gauw duizenden euro's en vinden we uw ideale auto.
  • Import. We verzorgen eigenlijk alles omtrent import, van zoektocht tot BPM-taxatie. In tegenstelling tot concollega's gaan wij de auto in het buitenland áltijd zelf bekijken, op de brug inspecteren en ophalen, mag u (naar wens) mee en zijn we transparant over bv. de overnameprijs.

Neem contact op voor meer informatie, zodat we u vrijblijvend een voorstel op maat kunnen doen.

De onderneming is sinds januari 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 70553149, bij de Belastingdienst onder BTW-nr. NL002300330B07 en we hebben een RDW-erkenning met handelaarskenteken. U treft de Algemene Leveringsvoorwaarden via deze link.

Blijf op de hoogte van RubzAutomotive.nl via o.a. Instagram: