UITSTEKEND
59 recensies op
Marieke Wever
Marieke Wever
2021-05-05
Mooie zaak. Gezellige en vriendelijke mensen
Lees verder
Ernstjan van Dam
Ernstjan van Dam
2021-04-07
Ik heb met veel plezier zaken gedaan met Ruben. Een aanrader!
Lees verder
Martin Iwema
Martin Iwema
2021-03-23
Ruben heeft verstand van zaken en doet wat hij belooft, en dat is erg belangrijk in deze branche
Lees verder
Gert Jan de Jong
Gert Jan de Jong
2020-12-29
Expertise in combinatie met passie! Professionele autohandelaar. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de aanschaf van mijn Z4 is verlopen.
Lees verder
A. We
A. We
2020-12-09
Via een kennis kwam ik bij RubzAutomotive terecht voor de verkoop van mijn Audi A3 limousine. Het eerste telefonisch contact was zeer prettig en professioneel, dat schepte meteen vertrouwen. Daarna met de auto langs geweest en in alles kon je opmaken dat er wordt gewerkt met passie en liefde voor het vak. De verkoop verliep daarna zeer voorspoedig. Kortom zeer tevreden dat ik de verkoopbemiddeling door RubzAutomotive heb laten uitvoeren.
Lees verder
Tim Drijfhout
Tim Drijfhout
2020-11-29
Een aantal maanden geleden zijn wij voor het eerst in contact gekomen met Ruben. Wij waren op zoek naar een Z4 en Ruben had een exemplaar staan die ons zeer aansprak. Na een proefrit gemaakt te hebben bleek dit vanwege een aantal specs, toch niet onze auto te zijn. Ruben heeft ons vervolgens met veel enthousiasme geholpen met de verdere zoektocht naar een Z4. Uiteindelijk een exemplaar in Duitsland gevonden die Ruben ter plaatse beoordeeld en telefonisch met ons besproken. Het importeren is vervolgens ook naar wens verzorgd waardoor wij sinds kort ook trotse eigenaar van een Z4. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding, het geduldig antwoorden op onze (vele) inhoudelijke vragen, en de afhandeling van de koop door Ruben.
Lees verder